Okrug Gornji

 

Nalazi se na zapadnom dijelu otoka Čiova. Sastoji se od dvaju tradicionalnih dalmatinskih mjesta Okrug Gornji i Okrug Donji. Svojim zemljopisnim položajem središte je dalmatinske mikroregije. Blaga mediteranska klima, bujna suptropska i mediteranska vegetacija, arhipelag slikovitih otočića, bezbroj malih skrovitih uvala i plaža. Rivijera Okrug sa svojih 2670 sunčanih sati godišnje, jedno je od najprivlačnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. U mjestima Okrug Gornji i Okrug Donji mnoštvo je restorana, konoba i drugih ugostiteljskih objekata s bogatim izborom ekološki čistih dalmatinskih specijaliteta. Svim svojim gostima uz obilje sunca i bistro more nudimo raznolike rekreativne sadržaje. Škola ronjenja koja Vam pruža mogućnost užitka u ljepotama jadranskog podmorja, a fitness centar s teniskim terenima oslobađa od svih stresova suvremenog života. Uz to imate svakodnevne izlete malim brodicama u obližnje tihe uvale, te mogućnost iznajmljivanja skutera i leta padobranom na mjesnoj plaži.

 

Blizina grada Trogira (4 km) koji je pod zaštitom UNESCO-a, pruža mogućnost uživanja u 2800 godina staroj povijesti, ali i mogućnost noćnih provoda. Zemljopisni položaj otoka Čiova omogućava izlete: Slapovi Krke (60km), Split (33km), Međugorje (100km). Srednja temperatura zraka je 16,3oC (Nica 15,8), te 281 dan u godini s prosječnom temperaturom iznad 10 oC preduvjet su za ugodan boravak tijekom cijele godine.

 

 

Apartmani Katarina nalaze se na sjeverozapadnoj strani otoka Čiovo u Okrugu Gornjem, smješteni su u tihoj i malo prometnoj ulici. Kompletno opremljena kuhinja za sve Vaše potrebe. Apartmane "Katarina" okružuje predivan okoliš s puno mediteranskog raslinja koje će Vaš boravak učiniti još ugodnijim. Ukoliko želite igrati stolni tenis, stoji Vam na raspolaganju u sklopu objekta. Ljubazni domaćini će Vas dočekati i srdačno primiti uz domaće specijalitete i osvježavajuće napitke. Ako se odlučite doći k nama zračnim prijevozom, rado ćemo Vas dočekati u zračnoj luci s našim prijevozom.

 

Srdačno Vas očekujemo – Obitelj Kraljević

 

 

Ukoliko odlučite svoj odmor provesti u Vili ˝Damjan˝  očekuju Vas ljubazni domaćini uz osvježavajuće napitke i specijalitete hrvatsko – jadranskog podneblja. Apartmani Villa ˝Damjan˝ nalaze se u tihoj ulici, novoopremljeni su s klimom i  kompletno opremljenom kuhinjom za sve Vaše potrebe. Sve terase su s pogledom na more, gdje se proteže divan pogled na otoke Šolta, Hvar, Brač, Veliki i Mali Drvenik. Morska voda je kristalno čista s prosječnom temperaturom od 23°C u razdoblju od 5-10 mjeseca. Vila ˝Damjan˝ nalazi se na jugoistočnoj strani otoka Čiovo u Okrugu Gornjem (Bušinci) u neposrednoj blizini UNESCO grada Trogira. Zračna luka Split udaljena je 7 km. Ukoliko odlučite kod nas boraviti, rado ćemo Vas dočekati s našim prijevozom u zračnoj luci.

 

Srdačno Vas očekujemo – Obitelj Kraljević